Ziarul electronic al arădenilor

Borș de fasole cu zeamă de varză

Ingrediente:

1/2 kg fasole, un ciolan afumat, 2-3 cepe, un morcov, un păstârnac, un l zeamă de varză murată, cimbru, boia, tarhon

Mod de preparare:

Se alege fasolea, se spală și se pune la fiert. După ce a dat într-un clocot se scurge de zeamă. Se adaugă apoi altă apă . Se toacă mărunt legumele și se pun în oală. Se adaugă și ciolanul tăiat în bucățele mai mici. Se pune sare, piper, boia, cimbru și tarhon și se lasă la fiert. Când s-a fiert fasolea și legumele se adaugă zeama de varză (dacă zeama de varză este sărată nu mai puneți sare) și 2-3 linguri bulion și se mai dă într-un clocot. Se adaugă și leuștean verde tocat mărunt.

sursa: caietulcuretete.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.