Ziarul electronic al arădenilor

Biscuiţi cu nuci

Ingrediente:

200 gr margarină

70 gr zahăr

100 gr nucă măcinată

un gălbenuş de ou

280 gr făină grâu

un plic praf de copt

un vf. cuţit sare

zahăr pudră şi zahăr vanilat

Mod de preparare:

Margarina se mixează cu zahărul, până devine ca o spumă. Se adaugă gălbenuşul şi se mixează în continuare. Nuca se macină şi se încorporează în aluat. Se pune făina şi praful de copt şi se omogenizează bine. Se va obţine un aluat mai moale dar foarte uşor de întins. Se întinde aluatul cu sucitorul şi se taie biscuiţii în forma dorit. Se aşează biscuiţii în tavă, nu trebuie foarte mult spaţiu între ei, nu vor creşte foarte mult.

Se dau biscuiţii la cuptor până când se rumenesc uşor şi aşa călduţi se pudrează cu zahăr praf.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.