Ziarul electronic al arădenilor

Aripioare caramel

Ingrediente:

un kg aripioare pui, două portocale, 100 ml bere, 4 linguri miere, două linguri oțet balsamic, doi căței usturoi, sare, piper, ghimbir, condimente pentru pui

Mod de preparare:

Condimentăm aripioarele cu condimentul pentru pui și le prăjim în tigaia de teflon unsă cu puțin ulei. Aripioarele le vom prăji doar pe jumătate. Punem mierea într-un castron și o subțiem cu oțetul balsamic. Adăugăm berea, cățeii de usturoi pisați sarea, piperul, ghimbirul și sucul de portocale. Turnăm amestecul rezultat în tigaie peste aripioare. Le lăsăm pe foc până ce se caramelizează sosul din tavă.

sursa: caietulcuretete.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.