Ziarul electronic al arădenilor

Un nou supermarket Lidl va fi construit în municipiul Arad

Un nou supermarket Lidl va fi construit în municipiul Arad, iar documentația pentru realizarea acestei investiții a fost afișată la transparență decizională, la sediul Primăriei Municipiului.

Conform documentației, noul supermarket va fi construit în cartierul Grădiște pe strada Petru Rareș nr. 118. În zona noului supermarket vor fi amenajate 118 locuri de parcare, se arată în documentația afișată la transparență decizională.

În documentație se mai menționează că „evoluția zonei proxime este marcată de lipsa de dezvoltare a unor platforme comerciale și, în special, de lipsa supermarket-urilor într-o zonă preponderent rezidențială. În prezent, funcțiunea dominantă a zonei este de locuire, dar se admit funcțiuni complementare pentru spații comerciale și pentru prestări servicii“.

Proiectul tehnic pentru construirea noului supermarket a fost întocmit de SC Pro Arhitectura și poartă semnătura arh. Gheorghe Seculici.

Începând cu ziua de joi, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, sunt afişate documente privind realizarea acestei investiții.

Până la data de 6 martie, la Registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 21 februarie, între orele 8.00 – 18.00, luni – joi, şi 8.00 – 16.00, vineri, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

Anul trecut, în luna noiembrie, Lidl a deschis un nou magazin în Arad. Acesta este situat pe Calea Aurel Vlaicu, în zona Stației CFR.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.