Ziarul electronic al arădenilor

Tocăniță de ciuperci cu mazăre

Ingrediente:

500 g ciuperci

o cutie de mazăre

4-5 cepe

bulion

sare, piper, pătrunjel, mărar

două linguri ulei măsline

Mod de preparare:

Spălăm foarte bine ciupercile, le lăsăm să se scurgă, apoi le tăiem cubulețe mici. Mazărea se pune sub jet de apă și se lasă să se scurgă. Ceapa se taie mărunt și se pune într-o cratiță în care s-a încins două linguri ulei de măsline și se amestecă până se rumenește. Apoi se adaugă ciupercile, amestecând până încep să se “zemuiască”, dupa aceea mazarea, sarea și piperul. Se lasă să fiarbă, iar la final se adaugă bulion și verdeața tocată mărunt.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.