Ziarul electronic al arădenilor

Tagliatelle carbonara

Ingrediente:

300 gr. tagliatelle

un ou și un gălbenuș

200 gr. bacon

100 gr. parmezan

sare

piper

Mod de preaprare:

Se pune apa la fiert într-o oală. Când dă în clocot se adaugă sare și se pun tagliatelle la fiert.

Între timp se pregătește sosul carbonara. Într-un castron se pune oul și gălbenușul și se bat bine.

Se pune pe foc o tigaie, când e încinsă se adaugă bacon tăiat cubulețe și se lasă la rumenit. Când baconul s-a rumenit, se lasă la răcit un pic după care se adaugă oul. Se amestecă și se adaugă și parmezanul.

Când pastele sunt gata se scurg și se adaugă peste sos. Se servesc calde.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.