Ziarul electronic al arădenilor

Supă rusească

Ingrediente:

400 gr carne porc afumată

4 ouă fierte tari

2 morcovi mici

2 cartofi

o ceapă

500 gr. spanac (se poate și congelat)

300 gr. smântână slabă

zeamă lămâie

sare

Mod de preparare:

Se pune la fiert un litru de apă. Se adaugă carnea feliată. Se curăță și se spală legumele. Se toacă mărunt ceapa și morcovul, și cartofii se taie cuburi.

Se pun legumele la fiert și se sărează.

Când legumele sunt pătrunse se adugă spanacul și smântâna diluată cu zeama caldă din supă.

Se drege gustul cu zeamă de lămâie după gust și sare dacă mai trebuie.

Se presară la sevire ouăle fierte tari, tăiate cubulețe.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.