Ziarul electronic al arădenilor

Spaghete cu pui

Ingrediente:

3 pulpe de pui

un ardei capia și jumătate

3 ardei iuți murați

un borcan de ciuperci

condimente (boia de ardei dulce, busuioc, piper, sare, rozmarin)

o cutie de spaghete

o cutiuță mică de bulion sau pomodoro

cașcaval

Mod de preparare:

Punem la fiert spaghetele în apă clocotită cu sare și puțin ulei.

Punem pulpele la fiert. După ce s-au fiert le punem deoparte și le lăsăm la răcit după care le dezosăm.

Tăiem rondele ardeii capia și ciupercile.

Se pun în wok puțin ulei, se adaugă ardeii, apoi ciupercile și condimentele și se lasă la călit. Se adaugă și cărnița de pui, se mestecă ușor, se pune bulionul și cam 4 cutiuțe de apă. Lăsăm să dea 2-3 clocote.

Adăugăm spaghetele spălate și scurse peste, le amestecăm ușor cu sosul și radem cașcaval deasupra. Punem și 2-3 firicele de pătrunjel.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.