Ingrediente:
3 pulpe de pui
un ardei capia și jumătate
3 ardei iuți murați
un borcan de ciuperci
condimente (boia de ardei dulce, busuioc, piper, sare, rozmarin)
o cutie de spaghete
o cutiuță mică de bulion sau pomodoro
cașcaval
Mod de preparare:
Punem la fiert spaghetele în apă clocotită cu sare și puțin ulei.
Punem pulpele la fiert. După ce s-au fiert le punem deoparte și le lăsăm la răcit după care le dezosăm.
Tăiem rondele ardeii capia și ciupercile.
Se pun în wok puțin ulei, se adaugă ardeii, apoi ciupercile și condimentele și se lasă la călit. Se adaugă și cărnița de pui, se mestecă ușor, se pune bulionul și cam 4 cutiuțe de apă. Lăsăm să dea 2-3 clocote.
Adăugăm spaghetele spălate și scurse peste, le amestecăm ușor cu sosul și radem cașcaval deasupra. Punem și 2-3 firicele de pătrunjel.
sursa: bucataras.ro