Ziarul electronic al arădenilor

Spaghete cu creveţi

Ingrediente:

50 g. spaghete

100 g. creveţi

50 ml. ulei de măsline

sare, piper

2 căţei usturoi

50 ml. vin alb

ierburi italiene

Mod de preparare:

Pentru început se pun pastele la fiert în apă clocotită şi cu puţină sare. Într-o tigaie se pune uleiul şi se căleşte puţin usturoiul. Când usturoiul este rumenit se scoate şi se adaugă creveţii pentru 5 minute. După 5 minute se adaugă vinul şi se lasă la fiert până la evaporarea vinului. Se stinge focul şi se asezonează creveţii cu sare, piper şi ierburi italiene. Se aşeză pastele în farfurie peste care se pun creveţii. Sosul rămas de la creveţi se toarnă peste paste.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.