Ziarul electronic al arădenilor

Șnițele de pui

Ingrediente:

2 piepți de pui mari

o linguriță praf de copt

două ouă

o cană de lapte

făină (cât să fie o compoziție mai groasă)

sare, piper

Mod de preparare:

Se spală piepții de pui, apoi se taie în fâșii subțiri, se sărează și se piperează. Se face compoziția: ouăle se bat bine cu un tel până devin spumă, apoi se adaugă laptele, făina (cât să fie un aluat mai gros ca de clătite) și după gust sare și piper, iar la final praful de copt (pentru ca aluatul să fie mai pufos și să crească). Fâșiile de piept se trec prin această compoziție și se prăjesc în ulei încins până se rumenesc. Se servesc calde cât și reci alături de o salată de crudități.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.