Ziarul electronic al arădenilor

Sensurile giratorii din municipiul Arad vor fi personalizate

Sensurile giratorii din municipiul Arad vor fi modernizate, fiecare urmând să fie personalizat.

Primul sens giratoriu care a fost modernizat este cel de pe strada Horia, iar în perioada următoare lucrările vor continua și la alte sensuri giratorii din municipiu.

„Sensurile giratorii din oraș vor avea un alt aspect. Am început cu intersecția de pe strada Horia și vom încerca să personalizăm fiecare sens giratoriu, astfel încât să creștem atât aspectul urban, cât și gradul de siguranță în trafic“, a spus primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

UPDATE

„Primăria Municipiului Arad, prin intermediul operatorilor de spaţii verzi, a început reamenajarea sensurilor giratorii din oraş. Sâmbătă, 23 februarie, sensul giratoriu de pe strada Horia, la intersecţia cu străzile Octavian Goga şi George Coşbuc, a fost luat cu asalt de echipele de lucru, care au preferat să intervină în această intersecţie într-o zi de weekend,  când valorile de trafic sunt scăzute. Pentru amenajarea peisagistică a fost folosită piatră decorativă albă, iar în mijloc a fost plantat un brăduţ argintiu. La final au fost instalate indicatoarele rutiere şi elemente de siguranţă reflectorizante. Rezultatul final este unul spectaculos. Municipalitatea dă asigurări că acesta este doar începutul, fiecare sens giratoriu urmând să fie reamenajat“, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Arad.

foto: Facebook/Gheorghe Falcă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.