Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu la parterul unui bloc din Sebiș. Locatarii au fost evacuați

VIDEO Locatarii dintr-un bloc din orașul arădean Sebiș au fost evacuați, după ce un incendiu a izbucnit într-o magazie aflată la parter.

Detașamentul de Pompieri din Sebiș a fost alertat, sâmbătă, în jurul orei 16.30, pentru a interveni la un incendiu ce se manifesta la o magazie situată la parterul unui bloc.

La locul incendiului s-a deplasat o autospecială de stingere, cu un ofițer și cinci subofițeri, dar din cauza complexității intervenției a fost solicitată și autospeciala de capacitate mărită a subunității.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent și generalizat cu posibilitatea extinderii la apartamentele din bloc. A fost luată măsura evacuării tuturor locatarilor din scara blocului. Incendiul a fost localizat și limitat, fără a se extinde la alte apartamente, și stins după două ore de intervenție“, a declarat George Pleșca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

În magazia aflată la parterul blocului erau depozitate cauciucuri, uleiuri auto, piese, stingătoare auto și alte bunuri ușor inflamabile.

Conform ISU Arad, cauza probabilă a incendiului este scurtcircuit la instalația electrică.

foto/video: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.