Ziarul electronic al arădenilor

Salată hawaiană

Ingrediente:

200 gr. paste fundiţe

un compot de ananas

un ardei roşu

300 gr. şuncă

3 cepe verzi

Pentru sos:

două linguri maioneză

4 linguri smântână

o lingură muştar

o linguriţă miere

două linguri suc de ananas

praf de usturoi, piper măcinat

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se taie rondelele de ananas în bucăţi potrivit de mici, ardeiul roşu şi şunca se taie cubuleţe, iar cepele se taie rondele.

Într-un vas larg se pregătesc şi celelalte ingrediente.

Separat, se amestecă toate ingredientele pentru sos şi se pun peste salată până când este potrivit de umedă

Se dă la rece câteva minute înainte de servire.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.