Ziarul electronic al arădenilor

Salată de cartofi cu ciuperci

Ingrediente:

6 cartofi

o legătură ceapă verde

150 g ciuperci (conservă)

2 căței usturoi

un ardei roșu (sau verde)

10 măsline

un morcov

2-3 fire mărar verde

sare, piper, o lămâie sau oțet

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în coaja lor alături de un morcov în apa cu sare. În timp ce cartofii și morcovul se fierb, tocăm ceapa, ardeiul și usturoiul. Le punem în bol. După ce cartofii au fiert se scurg și se curăță și cât mai calzi se taie rondele împreună cu morcovul și se amestecă cu legumele. Adăugăm ciupercile, măslinele, ulei și amestecăm. Asezonăm cu mărar verde, sare și piper.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.