Ziarul electronic al arădenilor

Salată cu creveţi

Ingrediente:

5-6 frunze de salată verde

o roşie mare

o bucată de pepene galben

50-100 gr. creveţi

50 ml. vin alb

ulei de măsline

lămâie

sare, piper

Mod de preparare:

Frunzele de salată se spală bine şi se aşează pe o farfurie mare. Roşia se spală, se taie rondele şi se aşează desupra frunzelor de salată.

Se stropeşte cu ulei de măsline, se pune sare şi piper.

Pepenele galben se curăţă de coajă şi se taie feliuţe potrivite, după care se aranjează pe platou.

Creveţii se spală, se pun într-o cratiţă stropiţi cu ulei de măsline, se lasă să se rumenească puţin pe ambele părţi şi se adaugă cu vinul alb, presărând sare şi piper. Se lasă să se evapore alcoolul.

Creveţii se pun în mijlocul farfuriei, se stropesc cu ulei de măsline şi se poate servi.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.