Ingrediente:
3 jumătăți de piepturi de pui
40 gr. de unt
2 căței de ustroi
jumătate legătură de pătrunjel
cașcaval ras
roșii cherry
sare, piper măcinat
boia
două linguri ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie cu un cuțit pe toată lungimea lui pentru a obține o felie subțire. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat. Se mixează usturoiul cu untul și pătrunjelul. Se pune un pic de sare și se împarte în 3 părți egale. Peste piept se pune usturoiul, cașcavalul ras și o roșie cherry tăiată în două. Se rulează și se leagă cu sfoară de bucătărie.
Deasupra se presară boia și se pune la prăjit cu un pic de ulei. Se prăjesc pe toate părțile cam 10 minute și apoi se dau la cuptor pentru 15-20 minute timp în care se ung ruladele cu sosul lăsat în tavă.
Se îndepărtează sfoara de bucătărie și se porționează. Se servește cu garnitură de legume și salate diverse.
sursa: bucataras.ro