Ziarul electronic al arădenilor

Ruladă de pui

Ingrediente:

3 jumătăți de piepturi de pui

40 gr. de unt

2 căței de ustroi

jumătate legătură de pătrunjel

cașcaval ras

roșii cherry

sare, piper măcinat

boia

două linguri ulei

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie cu un cuțit pe toată lungimea lui pentru a obține o felie subțire. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat. Se mixează usturoiul cu untul și pătrunjelul. Se pune un pic de sare și se împarte în 3 părți egale.   Peste piept se pune usturoiul, cașcavalul ras și o roșie cherry tăiată în două.  Se rulează și se leagă cu sfoară de bucătărie.

Deasupra se presară boia și se pune la prăjit cu un pic de ulei. Se prăjesc pe toate părțile cam 10 minute și apoi se dau la cuptor pentru 15-20 minute timp în care se ung ruladele cu sosul lăsat în tavă.

Se îndepărtează sfoara de bucătărie și se porționează. Se servește cu garnitură de legume și salate diverse.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.