Ziarul electronic al arădenilor

Ruladă de pui cu omletă

Ingrediente:

două jumătăți piept de pui fără os

4 ouă

o ceapă verde

două felii mozzarella

sare, piper

boia de ardei dulce

4 linguri ulei

o linguriță rasă rozmarin

3 linguri suc de roșii

Mod de preparare:

Se pregătesc două omlete, din cele patru ouă și ceapa verde. Jumătățile de pui se spală, se șterg cu un șervețel, se bat cu un ciocan de șnitele, se presară sare, piper și boia dulce pe toate părțile.

Pe fiecare bucată de pui se pune câte o omletă, peste care se pune mozzarella. Se rulează strâns fiecare ruladă, se prinde cu scobitori.

Se încinge uleiul într-o tigaie, se pun ruladele, se presară rozmarin, se rumenesc pe toate părțile la foc portivit.

Sucul de roșii se amestecă cu o căniță de apă și se pune în tigaie. Se lasă să scadă la foc potrivit sosul, timp în care se întorc ruladele de pe o parte pe alta.

Când sunt gata, se porționează și se servesc.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.