Ingrediente:
Blat
4 ouă
4 linguri zahăr
4 linguri făină
1/2 praf de copt
esenţă de vanilie
Crema
150 ml frişcă
200 g căpşuni
dulceaţă de căpşuni
Mod de preparare:
Mixăm albuşurile spumă cu un praf de sare, adaugăm pe rând gălbenuşurile, amestecând bine după fiecare, făină amestecată cu praful de copt, esenţă şi amestecăm uşor cu o lingură. Turnăm compoziţia în tavă tapetată cu hârtie de copt, dăm la cuptorul încăzit până trece testul cu scobitoarea. Răsturnăm blatul pe altă foaie de copt şi rulăm, lăsăm să se răceasca bine.
Pentru cremă mixăm frişca după care adăugăm căpşunile tăiate în bucăţi, amestecăm.
Desfacem rulada, o ungem cu dulceaţă de căpşuni, adăugăm crema şi rulăm din nou. Se înveleşte în folie alimentară şi se dă la rece două ore. Se decorează cu ciocolată topită şi căpşuni.
sursa: bucataras.ro