Ziarul electronic al arădenilor

Ruladă cu budincă

Ingrediente:

două foi Lica

300 gr. biscuiţi simpli

100 gr. stafide

200 gr. rahat colorat

200 gr. nucă mărunţită

un plic de praf de budincă cu gust de vanilie

500 gr. de lapte

4-5 bucăţi ciocolată pentru ornate

Mod de preparare:

Biscuiţii se sfarmă cu mâna într-un castron. Stafidele se pun în puţină apă la hidratat. Rahatul se taie cubuleţe. Separat, se pregăteşte budinca conform instrucţiunilor de pe plic, se adaugă peste ea biscuiţii, rahatul tăiat, nuca sfărâmată şi stafidele scurse bine de apă.

Se omogenizează bine compoziţia. Foaia se aşează pe hârtie de copt şi se toarnă compoziţia caldă peste. Se rulează, se ornează cu ciocolata topită şi se dă la rece pentru o oră.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.