Ziarul electronic al arădenilor

Punct și de la capăt. Fraieri de serviciu?

De ani de zile pierdem grămezi de bani din cei alocaţi de UE. Cu toate acestea, nici Consiliul Europei, nici vreun alt organism al UE nu pare să fie interesat mai mult decât să ne arate degetul. Să ne fi ajutat, că îşi puteau da seama, avem nevoie. Nu de alta, dar subiectul vorbea despre bani. Banii lor.

În vară, Parlamentul decide suspendarea preşedintelui Traian Băsescu şi, dintr-odată, ca trezit din somn, balaurul UE s-a repezit peste noi, tunând şi fulgerând. Cu pumnii şi cu picioarele. Aş zice, lovind deliberat şi în mod repetat. Cu o furie inexplicabilă pentru cineva care propovăduieşte legea şi ordinea. Fără să-i pese în cine dă. Şi cu ce consecinţe.

După ce a pus căluş în gura a peste opt milioane de români, un oarecare Barosso – fost comunist portughez „convertit”, numai el ştie cum, la valori de dreapta -, s-a trezit felicitându-se că ne-a salvat. Noroc că s-au găsit – el şi vreo două cucoane ultravigilente şi brusc nevricoase – să ne sară în ajutor.

Şi ce dacă nu le-am cerut-o?! Cel puţin nu noi, cei peste opt milioane!

Stau şi mă întreb, chiar să fi ajuns fraierii de serviciu ai unora de-şi închipuie că i-a chemat cineva să redescopere roata?!

Silviu Raţiu

comentarii

One Comment

  • porcomunistu

    Hai, domunu procuror mai trage-i un perdaf lui Barosso !! Ce draci , faci? Ca uiti de Iliescu, hai ,treaca ,mearga , e baiat subtire ,de-al nostru din bobor, dar sa uiti de Barosso , de Angela Merkel? Se poate sa -i uiti la injuraturi si tras de par in piata rivulutiei? Pai , cu ce ne mai indulcesti matale acuma de marea victorie a USL peste TOATA ROMANIA ?? hAI, TRAGE-I UNA , ASA CA LA MAMA LOR SA INVETE MINTE CE E AIA RUMANIA!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.