Ziarul electronic al arădenilor

Pui cu sos de roșii

Ingrediente:

două aripi, două pulpe întregi, un spate de pui

6 roșii

o linguriță boia iute

sare, piper, vegeta

două linguri ulei de măsline

ulei

Mod de preparare:

Într-o oală cu apă se pune carnea și puțină sare și să dă la fiert, la foc mediu. Se scurge de apă și se condimentează cu sare, piper și vegeta.

Se pune o tigaie cu ulei la încins și se așează carnea până se rumenește pe ambele părți. Carnea se scoate și se pune pe un șervet de hârtie pentru a se scurge uleiul rămas.

Într-o cratiță se pun roșiile curățate de pieliță și tăiate mărunt, împreună cu uleiul de măsline, sare, piper, boia și vegeta. Se lasă să stea pe foc cca. 5 minute, se adaugă carnea și se mai lasă să stea 10 minute la foc mic. Se ia de pe foc și se servește.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.