Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Pui cu roşii şi smântână

Ingrediente:

un pui sau ori ce alte părţi ale puiului

200 g bacon (mai gras)

două cepe

3-4 roşii

două linguri ulei

200 g smântână fermentată

sare, piper

Mod de preparare:

Puiul curăţat, spălat, porţionat, îl lăsăm să se scurgă bine; ceapa tăiată rondele o desfacem inelele şi le aşezăm într-o tavă; bucăţile de pui le înfăşurăm în felii de bacon prinse cu scobitori le aşezăm peste ceapă; roşiile curăţate de coajă, tăiate în sferturi sau mai mici, le punem deasupra puiului, condimentăm, stropim cu ulei, acoperim şi lăsăm la cuptor 30-40 min; când este gata, scoatem tava, adăugăm smântâna şi mai lăsăm 10 min. Servim cu cartofi natur sau cel mai bine cu mămăliguţă şi mujdei.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.