Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Plăcintă floare

Ingrediente:

aluat:

5oo g făină

350 ml lapte

un cub drojdie

3 linguri ulei măsline

două linguri de sare

o lingură sare

umplutura:

400 g branza de vacă și oaie

3 linguri smântână

un ou

sare (dacă e nevoie )

mărar

pentru decor: două galbenusuri, felii salam

Mod de preparare:

În laptele călduț se dizolvă drojdia, se adaugă zahărul amestecând bine și se presară un praf de făină, lăsând să crească aprox 15 minute. Într-un vas se pune făina, uleiul, sarea și drojdia crescută, se amestecă și apoi se frământă aluatul.

Se lasă la crescut la loc calduros o oră și jumătate. În acest timp se pregătește umplutura, amestecând ingredientele și mărarul tocat.

Aluatul, dupa ce a crescut se pune pe blatul de lucru presarăt cu făina și se împarte în două. Se întinde formând două cercuri.

Se pune compoziția de brânză pe margine și în mijloc și se acoperă cu al doilea blat.

Se lipesc capetele , iar în mijloc se pune un castronel, apoi se taie marginile, apoi se răsucesc.

Se unge cu gălbenuș de ou și se presară cu mărar, iar în mijloc se taie câteva bucățele de salam.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.