Ziarul electronic al arădenilor

Pizza regală

Ingrediente:

aluat de pizza (preparat în casă sau congelat)

100 gr. proscuitto crudo

50 gr bacon

70 gr pastramă de piept de pui

jumătate ardei capia

70 gr ciuperci

70 gr măsline negre și verzi

150 gr cașcaval

un ou

50 ml pulpă roșii

oregano, busuioc, piper, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se feliază cât mai subțire și se taie mărunt.

Aluatul se întinde în tava unsă cu puțin ulei și se înțeapă cu furculița pe toată suprafața.

Se întinde pulpa de roșii și se presară oregano, busuioc și piper.

Se pun ingredientele în ordinea dorită pe toată suprafața aluatului.

Se pun măslinele întregi într-un cerc în mijlocul tăvii.

Se rade cașcavalul deasupra, întâi pe răzătoarea mare și la urmă pe răzătoarea mică.

Se introduce în cuptorul preîncălzit pentru 20-25 minute.

Când este rumenită frumos se scoate din cuptor și se sparge un ou în mijloc. Se introduce din nou în cuptor până se întărește albușul oului.

Se scoate din cuptor și se poate servi.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.