Ziarul electronic al arădenilor

Pește cu tăiței

Ingrediente:

file de pește alb sau ce aveți

o ceapă

o lingură boia

4 linguri ulei de măsline

100 ml smântână

100 g cașcaval

O pungă tăiței (sau paste scurte)

sare, piper

o lămâie

verdeață

3-4 roșii

Mod de preparare:

În tigaia cu ulei încins, se pune la călit ceapa tăiată mărunt, roșiile de asemenea tăiate mărunt, se adaugă boia, sare, piper, iar dupaă ce a scăzut puțin, smântâna amestecată cu cașcavalul ras; într-un vas uns cu puțin ulei, punem peștele porționat, deasupra sosul și lăsăm la cuptor 15-20 min; în acest timp, într-un vas cu două linguri ulei punem pastele fierte și scurse, verdeața tocată, sare, piper, puțină zeamă de lămâie, amestecăm totul și servim tăițeiii pentru care punem peștele.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.