Ziarul electronic al arădenilor

Penne Viena

Ingrediente:

400 gr. penne

200 gr. ciuperci

200 gr. kaizer

200 gr. cârnați subțiri semi-afumați

două linguri bulion

o lingură smântână

200 ml apă

cimbru, busuioc, usturoi granulat

Mod de preparare:

Se pun pennele la fiert 10 minute în apă cu sare. Se spală ciupercile și se curăță.

Se taie kaizerul cubulețe mici. La fel se procedează și cu cârnații și ciupercile.

Se pun la călit ciupercile 5 minute după care se adaugă cârnații și se mai călesc încă 5 minute, după care se adaugă kaizerul și se mai călește 10 minute.

Se adaugă apa și bulionul amestecat cu smântâna și se lasă să fiarbă până se îngroașă sosul puțin. Se adaugă puțin cimbru, busuioc și puțin usturoi granulat.

Se pun pennele peste sos și se servesc.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.