Ziarul electronic al arădenilor

Paste cu legume

Ingrediente:

250 gr. paste fără ou

o conopidă

un broccoli

un ardei gras

un morcov

o ţelină rădăcină

sare, piper

50 ml. ulei

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă cu sare circa 8 minute. Legumele se spală şi conopida şi broccoli se rup în bucheţele mici, ardeiul se taie mărunt iar morcovul şi ţelina se dau pe răzătoarea mare.

Se pune la călit în ulei conopida şi broccoli şi când sunt pe jumătate călite se adauga şi restul legumelor şi se continuă călirea. Se condimentează cu sare şi piper după gust.

După ce pastele s-au fiert se trec printr-un jet de apă şi se amestecă cu legumele.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.