Ingrediente:
o cutie de paste penne
2 morcovi potriviți
o ceapă roșie
2 crenvuști de porc sau pui
o cană pastă de tomate
o felie de cașcaval
ulei de măsline
sare, piper alb, busuioc
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert iar când apa clocotește se adaugă puțină sare, se lasă să fiarbă timpul care scrie pe ambalaj. Într-o tigaie se pune ulei de măsline, morcovii tăiați feliuțe subțiri, și ceapa tăiată solzișori. Se lasă câteva minute să se călească, după care adăugăm crenvuștii tăiați rondele și pasta de tomate.
Se lasă la fiert până când ceapa și morcovul s-au înmuiat, dacă este nevoie se adaugă și puțină apă.
Pastele se scurg de zeamă și se adaugă peste sos. Se rupe cașcavalul și se pune deasupra, se pun și condimentele și se lasă 5 minute pe foc. Se servesc cu parmezan ras.
sursa: bucataras.ro