Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Paste cu crenvuști

Ingrediente:

o cutie de paste penne

2 morcovi potriviți

o ceapă roșie

2 crenvuști de porc sau pui

o cană pastă de tomate

o felie de cașcaval

ulei de măsline

sare, piper alb, busuioc

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert iar când apa clocotește se adaugă puțină sare, se lasă să fiarbă timpul care scrie pe ambalaj. Într-o tigaie se pune ulei de măsline, morcovii tăiați feliuțe subțiri, și ceapa tăiată solzișori. Se lasă câteva minute să se călească, după care adăugăm crenvuștii tăiați rondele și pasta de tomate.

Se lasă la fiert până când ceapa și morcovul s-au înmuiat, dacă este nevoie se adaugă și puțină apă.

Pastele se scurg de zeamă și se adaugă peste sos. Se rupe cașcavalul și se pune deasupra, se pun și condimentele și se lasă 5 minute pe foc. Se servesc cu parmezan ras.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.