Ziarul electronic al arădenilor

Paste cu ciuperci

Ingrediente:

500 g paste spirale

500 ml sos de roșii

300 g ciuperci

1-2 linguri ulei

sare, piper

0,5 linguriță praf de usturoi

o linguriță oregano sau busuioc

Mod de preparare:

Punem 4-5 litri de apă la fiert cu o lingură de sare pentru paste. Între timp pregătim sosul: dacă avem ciuperci proaspete le curățăm și le feliem, apoi le călim în puțin ulei până se evaporă apa pe care o lasă, apoi adăugăm sosul de roșii și condimentăm cu sare, piper, praf de usturoi și oregano. Lăsăm să fiarbă câteva minute până se îngroașă sosul.

Fierbem pastele 4-5 minute, le scurgem și adăugăm sosul peste ele. Amestecăm bine și servim.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.