Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Pastă de cartofi cu ou și ceapă

Ingrediente:

un kg cartofi, 6 ouă (sau câte doriți), o legătură ceapă verde, jumătate legătură pătrunjel, un ardei roșu capia, sare, ulei măsline

Mod de preparare:

Cartofii se curăță și se spală. Se pun la fiert. Ouăle se fierb nu foarte tari. După ce se fierb, se lasă să se răcească, se curăță și se taie cubulețe. Ceapa se spală și se taie rondele subțiri. Ardeiul roșu se spală și se taie cubulețe. După ce s-au fiert cartofii, se pasează și se adaugă sare. Se adaugă ouăle tăiate cubulețe, ardeiul tocat și ceapa tocată rondele. Se amestecă ușor compoziția, se adaugă un pic de ulei de măsline și, dacă mai e cazul, sare. Se amestecă energic compoziția și se lasă un pic să se contopească ingredientele.

sursa: bucataras.ro

 

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.