Ziarul electronic al arădenilor

Mofturi – Ieri, azi. Dar mâine? (III)

Astronomi cu mare greutate susţin că s-au descoperit anumite ,,incoerenţe” în orbitele lui Neptun şi Uranus ceea ce conduc la ipoteza că după Neptun s-ar afla – la mare depărtare – o planetă care a fost denumită de cercetători drept planeta X. Şi nu vorbim despre un corp ceresc de mici dimensiuni ci de o planetă cam de zece ori mai mare decât Pământul.

Sorin Ghilea


O imensitate de planetă care se deplasează pe o orbită înclinată, aflată la peste zece miliarde de kilometri de Soare, o planetă atât de mare încât este în stare să perturbe în mod serios orbitele planetelor Uranus şi Neptun.

Mai mult, un satelit care se roteşte în jurul Pământului a transmis recent un semnal cum că ar fi detectat o căldură nefirească, provenită de la un corp ceresc de foarte mari dimensiuni, aflat la o distanţă de peste optzeci de miliarde de kilometri.

Chiar şi unii reprezentanţi ai Vaticanului, de la centrul astronomic, consideră că şi Biblia a anunţat posibila sosire a unui nou corp ceresc, în primul rând prin cap.6.26 vers.18, Ieremia despre Moab: ,,Pustiitorul va intra în fiecare cetate, încât nici o cetate nu va scăpa. Valea va pieri şi câmpia va fi nimicită, cum a spus Domnul”, ps.55.6. vers.28: ,,Daţi aripi Moabului, să plece în zbor! Cetăţile lui vor deveni o ruină, nu vor mai avea locuitori.” Dar şi în Apocalipsa 8: „Şi al treilea înger a sunat din trâmbiţă. Şi a căzut din cer o stea mare, care ardea ca o făclie; a căzut peste a treia parte din râuri şi peste izvoarele apelor. Şi numele stelei este Pelin. Şi a treia parte din ape au devenit pelin şi mulţi oameni au murit din cauza apelor, pentru că se făcuseră amare”.

De fapt de aici apar şi legendarele denumiri ale lui Nibiru ca fiind în unele culturi Pelin ori Pustiitorul. Alţi cercetători, fani ai planetei încă nedescoperite dar bănuită că există şi ne influenţează, spun că acest ciudat corp masiv este de vină pentru încălzirea globală, schimbările de climă dar şi activităţii solare care a devenit în ultimii ani tot mai violentă, lucruri ce influenţează şi Pământul prin furtuni de mare amploare, tsunami şi cutremure violente.

Cercetări de ultimă oră au scos în evidenţă faptul că acest al zecelea corp ceresc aparţinând sistemului nostru solar va intra în raza vizuală de pe Terra din emisfera sudică. Tot din această cauză, în urmă cu doi ani, s-a instalat o staţie de cercetare situată la Polul Sud, staţie în care este funcţional un telescop de foarte mare putere, telescop ce ,,scanează” neîncetat cerul şi unde muncesc mulţi oameni de ştiinţă care interpretează datele culese din spaţiu extraterestru.

Prin descoperirea celei de-a zecea planetă din sistemul nostru solar am confirma datele lăsate moştenire prin înscrisuri cuneiforme de către civilizaţii de mult apuse.

Mai este puţin timp până ne vom convinge dacă aceste presupuneri şi concluzii ale unor cercetători de renume mondial vor prinde viaţă. Dar merită să avem răbdare…

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.