Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Mix de vară

Ingrediente:

un dovlecel

un ardei

roşii

mărar verde

carne tocată de pui

un ou

o cană de orez

ceapă tocată

bulion

2-3 foi dafin

sare, piper

ulei

Mod de preparare:

Spălăm legumele, îndepărtam miezul. Dovlecelul îl curăţăm de coajă, îl scobim iar miezul îl punem în oală alături de miezul de la roşii.

Umplutura: amestecăm carnea tocată cu oul, ceapa tocată, cana de orez, sare, piper.

Umplem legumele cu această compoziţie.

Pe fundul oalei punem o ceşcuţă de ulei şi miezul de la legume. Aşezăm legumele umplute în oală iar deasupra punem foile de dafin, bulionul şi puţină apă.

Se fierb o oră. Poate fi servită cu smântână.

sursa: bucataras.ro 

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.