Ziarul electronic al arădenilor

Mâncare de mazăre

Ingrediente:

800 g mazăre

o ceapă mare

un ardei kapia roşu

4 cartofi

3 linguri ulei

jumătate legătură mărar

100 ml bulion

sare, piper

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, ardeiul şi cartofii. Într-o cratiţă punem uleiul la încins şi călim ceapa cu ardeiul tocate mărunt. După 3-4 minute se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, bulionul şi mazărea.

Condimentăm cu sare şi piper măcinat, amestecăm bine şi mai adăugăm o cană cu apă caldă şi lăsăm să fiarbă.

După 20-30 de minute, când legumele au fiert şi apa a scăzut, adăugăm mărarul tocat mărunt, luăm de pe foc.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.