Ziarul electronic al arădenilor

Legume cu orez

Ingrediente:

ardei gras verde

ardei gras roşu

pastârnac

ciuperci

ţelina

brocoli

morcov

ceapă

praz

o cescuţă de orez

3 ceşcuţe cu apă

un praf de sare

oregano şi busuioc după gust

praz

Mod de preparare:

Se toacă legumele mărunt (ciupercile şi brocoli se pot păstra întregi) şi se prăjesc în câteva linguri de ulei. Când au devenit translucide se adaugă orezul, spălat în prealabil, se prăjeşte împreună cu legumele aproximativ 5 minute, după care se condimentează după gust, se adaugă apa şi se lasă să fiarbă la foc potrivit, fără a amesteca. La final se adaugă pătrunjel tocat.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.