Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Fursecuri

Ingrediente:

600 gr. făină

300 gr. untură

100 gr. zahăr

3 ouă

80 gr. smântână grasă

un plic praf de copt cu șofran

un plic de zahăr vanilat

un praf de sare

coaja de la o portocală

zeama de la 1/2 de portocală

stafide

zahăr praf

sos de ciocolată

Mod de preparare:

Într-un castron se pune untura, se adaugă smântâna, zahărul, zahărul vanilat, ouăle, praful de sare și coaja de portocală. Se omogenizează bine toate ingredientele, apoi se pune praful de copt și se stoarce jumătate din portocală. La final se adaugă făina și se amestecă bine.

Se pune aluatul într-un posh și se formează floricele care se ornează cu stafide. Fursecurile se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc moderat, cca 20-25 min, până încep să se rumenească.

Se scot pe platou se pudrează cu zahăr sau se pune sos de ciocoalată deasupra.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.