Ziarul electronic al arădenilor

Fursecuri cu ovăz

Ingrediente:

o cană și jumătate fulgi de ovăz

un ou

jumătate cană lapte

o banană mare

jumătate cană stafide

două linguri semințe de in

două linguri nuci tăiate mărunt

o linguriță scorțișoară

două lingurițe miere

un vârf de cuțit de sare

Mod de preparare:

Măcinați o cană fulgi de ovăz. Într-un bol adăugați fulgii de ovăz măcinați împreună cu jumătate cană fulgi de ovăz întregi, oul bătut, laptele, banana tăiată bucăți, stafidele, semințele de in, nucile, scorțișoara, mierea și sarea. Amestecați bine și începeți să formați cu mâna 12 fursecuri de mărime medie. Așezați fursecurile într-o tavă tapetată cu foaie de copt și dați la cuptor pentru 10-15 minute.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.