Ziarul electronic al arădenilor

Drob cu pleurotus

Ingrediente:

500 g ciuperci pleurotus

două rădăcini păstârnac

jumătate țelină

3 morcovi

două legături ceapă verde

două legături mărar

sare, piper

4 linguri făină

margarină pentru tapetat

Mod de preparare:

Se pun la fiert rădăcinile într-un vas cu apă. În alt vas se pun la fiert ciupercile.

Între timp se toacă mărunt ceapa verde și mărarul.

După ce au fiert rădăcinile și ciupercile, se toacă cu cuțitul sau cu mașina de tocat prin sita mare. Se amestecă cu ceapa și mărarul, se potriveste de sare și piper, se adaugă 4 linguri făină și se frământă cu mâinile pâna la omogenizare.

Se pun într-o tavă unsă cu margarină și tapetată cu făină și se dă la cuptor (la foc mediu) timp de o oră.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.