Ziarul electronic al arădenilor

Crimă urmată de sinucidere, în cartierul Aurel Vlaicu din Arad

Un  bărbat din municipiul Arad, care şi-ar fi ucis soţia, în noaptea de duminică spre luni, cu mai multe lovituri de cuţit, s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul nouă al unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu, în locuinţă fiind prezent şi copilul de zece ani al cuplului.

Crima a fost anunţată la 112, iar poliţiştii au găsit în locuinţă o femeie de 38 de ani înjunghiată de aproape 30 de ori, în timp ce soţul acesteia a fost găsit mort lângă bloc, după ce s-ar fi aruncat de la fereastra locuinţei.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, din primele cercetări reiese că, pe fondul geloziei, bărbatul, care avea 40 de ani, şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit de bucătărie, iar apoi a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit, în cele din urmă aruncându-se de la etaj.

În locuinţă a fost prezent şi copilul de zece ani al cuplului, care urmează să fie consiliat de specialişti.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar copilul celor doi. Acesta a găsit cheile apartamentului, a descuiat și a ieșit din casă cerând ajutor.

„Florin şi Izabela, care aveau o relaţie de 22 de ani, erau în proces de divorţ încă de anul trecut. Femeia ceruse ordin de protecţie în instanţă pe numele bărbatului, însă a renunţat la proces“, a spus unul dintre vecinii celor doi.

Procurorii şi poliţiştii, care au deschis un dosar pentru omor calificat, au făcut cercetări câteva ore la locul evenimentului, iar luni urmează să audieze şi locatari din bloc.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.