Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Cod la cuptor

Ingrediente:

un kg cod sau alt pește alb

o cutie roșii în bulion

un cartof

un morcov

3-4 căței de usturoi

50 ml ulei

4 linguri făină

un pahar vin alb

condimente pentru pește

salvie, rozmarin

Mod de preparare:

Peștele curățat, capul și coada tăiate, spălat, uscat, condimentat, pudrat cu făină, se prăjește în ulei încins. Se scoate și se pune în tavă, se adaugă cutia cu roșii, cartoful și morcovul fierte pe jumătate și tăiate rondele sau cubulețe, se mai adaugă 3-4 frunze de salvie, o crenguță de rozmarin, vinul, se acoperă și se lasă la cuptor 40 minute. În ultimele minute se descoperă și se mai lasă 10 minute să se rumenească.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.