Ziarul electronic al arădenilor

Claudia Boghicevici pleacă din CJ Arad pentru un post la Curtea de Conturi

Claudia Boghicevici va renunța la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, după ce a promovat concursul pentru ocuparea unui post de auditor public extern în cadrul structurii centrală a Curții de Conturi a României.

Conform rezultatelor afișate de Curtea de Conturi, Claudia Boghicevici a fost declarată admisă la concursul pentru ocuparea unui post de auditor public extern, profil economic, în structura centrală a instituției. Boghicevici a obținut media 9,16, fiind notată cu 9,10 la proba scrisă și cu 9,23 la interviu.

În aceste condiții, Claudia Boghicevici va pleca din Consiliul Judeţean Arad, urmând să fie organizate alegeri pentru desemnarea unui nou vicepreşedinte. Data alegerilor va fi stabilită în perioada următoare.

Deputat între 2008 şi 2016 în Parlamentul, fost ministru în Cabinetul Mihai-Răzvan Ungureanu, Boghicevici a candidat la alegerile locale din 2016 pe listele PNL pentru Consiliul Judeţean Arad, fiind aleasă ulterior vicepreşedinte al CJ Arad.

Anul acesta, în luna august, Claudia Boghicevici a declarat că a decis să se prezinte, din motive personale, la concursul organizat de Curtea de Conturi a României, pentru ocuparea unor posturi de auditor public extern – profil economic vacante în structura centrală şi teritorială a instituţiei.

comentarii

One Comment

  • Stelian Popescu

    Interesant cum liberali ,,pur sânge,, preferă funcții plătite de statul român?! Cum rămâne cu inițiativa privată,cu dezvoltarea mediului de afaceri etc. O sinecură prinde totuși mai bine? Halal țărișoară! Predicăm apă,dar ce bem?….vin?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.