Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ciuperci umplute

Ingrediente:

8 ciuperci champinion mai maricele (cca 300 g)

150 g carne tocată de porc

un fir de ceapă verde

50 g cașcaval

un albuș de ou

sare, piper

Mod de preparare:

Se curăță ciupercile, codițele se toacă mărunt.  Ceapa verde tăiată mărunt, împreună cu carnea tocată și codițele de ciuperci se călesc, până încep să se înmoaie. Într-un castron se răstoarnă amestecul, se potrivește de sare și piper, se rade cașcavalul și se adaugă albușul de ou, amestecând repede ca să se omogenizeze bine.

Într-un vas de yena se pune puțin ulei de măsline se adaugă ciupercile, se sărează un pic și se umplut. Se toarnă în vas jumătate cană apă și se dă la cuptor cca 30 minute.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.