Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Budincă cu cașcaval

Ingrediente:

100 g cașcaval, 100 g telemea de vacă, 200 g smântână 12% grăsime, 300 g paste, două ouă

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform indicațiilor de pe ambalaj. Se bat ouăle, se adaugă smântâna și telemeaua de vacă și se combină cu pastele. Se rade cașcavalul și se dă la cuptor pentru 30 minute la foc mediu.

sursa: bucataras.ro

 

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.