Ziarul electronic al arădenilor

Broccoli la tigaie

Ingrediente:

un broccoli

3 ardei grași roșii

două cepe roșii

sare și piper după gust

două linguri ulei

Mod de preparare:

Se curăță și se spală legumele.

Ceapa se taie rondele groase și se pune la sotat în tigaie în două linguri de ulei.

Ardeiul se taie fâșii, apoi se adaugă în tigaie peste ceapă și se călesc împreună cca. 5 minute.

Se rup buchețelele de broccoli de pe cotor, se spală sub jet de apă rece și se adaugă în tigaaie peste legumele semi-călite.

Se pune sare și piper după gust, apoi se adaugă cca. 100 ml apă rece, se acoperă tigaia cu un capac și se lasă să se gătească legumele la foc potrivit până se înmoaie buchețelele de broccoli.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.