Ziarul electronic al arădenilor

Bake rolls de casă

Ingrediente:

două cornuri (de preferință mai tari)

o lingură ulei de măsline

două linguri suc de roșii (sau ketchup de casă)

un cățel de usturoi sau praf de usturoi

sare

Mod de preparare:

Cornurile se taie felii subțiri cu un cuțit de pâine. E de preferat să fie mai tari (de 2-3 zile) pentru că se taie mai ușor. Într-un bol se amestecă uleiul de măsline cu ketchupul, sarea și usturoiul și fiecare felie de corn se unge cu acest amestec. Se pun rondelele în tavă pe hârtie de copt și se coc 15 minute, după care se intredeschide ușa cuptorului și se mai coc 5 minute.

Vor ieși crocante și aromate.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.