Ziarul electronic al arădenilor

Aperitiv „Punga vânătorului“

Ingrediente:

400 gr. făină

un plic praf de copt

150 gr. untură

două linguri de smântână

o lingură sare

două ouă

100 gr. ceafă afumată

100 gr. cașcaval

100 gr. șuncă

brânză de burduf

ketchup

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu praful de copt, se adaugă pe rând ouăle, untura, sarea și smântâna și se frământă până se obține un aluat vârtos.

Ceafa, cașcavalul și șunca se taie fideluțe, se întinde o foaie din aluat și se umple. Se adaugă brânza de burduf, ketchup și se rulează.

Se unge o tavă și se pune ruladă, se unge cu un ou bătut și se dă la cuptor 30 de minute.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.