Ziarul electronic al arădenilor

Un tânăr a alergat în pielea goală prin Arad. A fost dus la Psihiatrie

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost dus de polițiștii locali la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean, după ce a alergat în pielea goală prin centrul Aradului.

Conform Direcției Generale Poliția Locală Arad, tânărul „s-a lepădat de haine și a reușit performanța unui veritabil maraton în pielea goală printre participanții la trafic, ziua în amiaza mare“.

Tânărul a alergat gol de la intersecția străzilor Andrei Șaguna cu Eftimie Murgu, până pe strada Lucian Blaga, în dreptul Liceului Agricol.

Polițiștii locali l-au imobilizat pe tânăr și l-au dus la Secția Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, de pe strada Octavian Goga.

Direcția Generală Poliția Locală Arad a anunțat că, odată cu intrarea în drepturi a sezonului cald, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație s-au confruntat cu un sfârșit de săptămână presărat cu fapte de natură contravențională. „Un număr de 24 de procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor le-au fost întocmite arădenilor care s-au bucurat de căldura de afară încălcând legea“, a informat Direcția Generală Poliția Locală Arad.

Conform unor surse medicale, tânărului i-au fost prelevate probe de sânge, existând suspiciunea că a consumat droguri sau alte substanţe interzise.

foto: Direcția Generală Poliția Locală Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.