Ziarul electronic al arădenilor

Un pantofar din Arad i-a făcut lui Traian Băsescu o pereche de pantofi

Pantofarul din Arad, care anul trecut a lansat Programul „Rabla“ pentru încălţăminte, i-a făcut preşedintelui Traian Băsescu o pereche de pantofi, dupa ce l-a auzit pe şeful statului spunând că nu are voie să umble cu pantofi vechi.

Ştefan Filipaş, sau Stefy pantofarul, cum este cunoscut de arădeni, spune că idea de a-i face şefului statului o pereche de pantofi i-a venit după ce l-a auzit pe acesta într-o emisiune radiofonică afirmând că ar avea nevoie de un salariu mai mare, deoarece în calitatea lui de preşedinte de ţară nu are voie să poarte pantofi vechi, stâlciaţi.

Ştefy consideră că face un gest de patriotism şi speră ca şi preşedintele să fie patriot şi să poarte pantofii lui, Made in Romania.

Zilele trecute, Ştefan Filipaş i-a trimis un e-mail preşedintelui, în care îl informa despre intenţia lui de a-i confecţiona o pereche de pantofi.

„Mă numesc Ştefan Filipaş (Ştefy pantofarul) şi sunt pantofar în Arad. Am urmărit interviul dvs radio, în care aţi declarat că aţi avea nevoie de un salariu mai mare pentru îmbrăcăminte şi încălţăminte. Având în vedere că este criză şi cu toţii o ducem rău, iar situaţia financiară nu este tocmai roză pentru nimeni, eu m-am gândit să vă ajut şi să vă fac pe această cale o comandă specială de încălţăminte, ieşită din mâinile unui meşter cu adevărat priceput. Chiar dacă recunosc că nu v-am votat şi nu vă prea iubesc, sunt mândru că sunt român şi vreau să priviţi gestul meu ca un act patriotic. De aceea, mi-ar face mare placere să vă văd purtând o încălţăminte Made in Romania şi sper să-mi acceptaţi oferta“, a scris Ştefy pantofarul în e-mailul trimis preşedintelui României.

Până luni, pantofarul din Arad nu a primit niciun răspuns din partea preşedintelui.

Pantofii pe care arădeanul îi va trimite lui Traian Băsescu sunt negri, din piele, cu şireturi, iar pantofarul spune că sunt comozi. Stefy pantofarul a lucrat o zi întreagă la confecţionarea lor, iar preţul de producător a pantofilor este de 85 lei.

„Sunt pantofi clasici, care îl caracterizează pe preşedinte“, susţine Ştefan Filipaş. Pantofii vor fi trimişi la Cotroceni prin intermediul unui curier. „Sper să-i primească“, a mai spus pantofarul din Arad.

Ştefan Filipaş are un atelier de producţie de încălţăminte în Arad, iar anul trecut, înaintea Sărbătorilor Pascale, a iniţiat Programul „Rabla” la pantofi, cu scopul de a-i ajuta pe cei care nu îşi permit să-şi cumpere o pereche de încălţăminte nouă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.