Ziarul electronic al arădenilor

Pantofii făcuţi la Arad pentru preşedintele Băsescu, trimişi la Cotroceni

Perechea de pantofi pe care un pantofar din Arad a confecţionat-o pentru preşedintele Traian Băsescu a fost trimisă, luni, la palatul Cotroceni. Pantofii au fost expediaţi cu o firmă de curierat, iar coletul a fost legat cu panglică tricoloră.

„Nu cred că o să mi-i trimită înapoi, cred că îi va primi“, a spus Ştefan Filipaş, pantofarul care a făcut pantofii pentru şeful statului. Pe coletul trimis luni, pantofarul a menţionat că acesta conţine o pereche de pantofi, iar la destinar a scris numele preşedintelui şi adresa de la Palatul Cotroceni. De asemenea, pe colet a mai fost aplicat logo-ul producătorului: „Ştefy pantofarul“. Pantofii trimişi preşedintelui Traian Băsescu au numărul 42, sunt negri şi sunt confectionaţi din piele, iar Ştefy a spus că lucrat o zi pentru realizarea lor.

Ştefan Filipaş, sau Stefy pantofarul, cum este cunoscut de arădeni, spune că idea de a-i face şefului statului o pereche de pantofi i-a venit după ce l-a auzit pe acesta într-o emisiune radiofonică afirmând că ar avea nevoie de un salariu mai mare, deoarece în calitatea lui de preşedinte de ţară nu are voie să poarte pantofi vechi, stâlciaţi.

Stefy pantofarul consideră că face un gest de patriotism şi speră că şi preşedintele să fie patriot şi să poarte pantofii lui, Made in Romania.

Filipas i-a trimis, săptămâna trecută, un e-mail preşedintelui, în care îl informa despre intenţia lui de a-i confecţiona o pereche de pantofi, însă nu a primit niciun răspuns. Preţul de producător al pantofilor trimişi şefului statului este de 85 lei.

Ştefan Filipaş are un atelier de producţie de încălţăminte în Arad, iar anul trecut, înaintea sărbătorilor pascale, a iniţiat Programul „Rabla” la pantofi, cu scopul de a-i ajuta pe cei care nu îşi permit să-şi cumpere o pereche de încălţăminte nouă.

CITITI SI:

Un pantofar din Arad i-a făcut lui Traian Băsescu o pereche de pantofi

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.