Ziarul electronic al arădenilor

Chef de chef cu vârstnicii Aradului (GALERIE FOTO&VIDEO)

Aproximativ de 1.000 de pensionari din Arad au sărbătorit Ziua Internaţională a Vârstnicilor, printr-o petrecere organizată, duminică, la Complexul Expo Internațional.

Pentru că a fost o zi specială pentru cei de vârsta a treia, unele dintre doamnele prezente la petrecere și-au etalat cele mai elegante rochii din garderobă, cu paiete şi imprimeuri. Evident, asortate cu coafuri și machiaje făcute în cele mai diverse moduri.

Și domnii și-au scos de la naftalină costumele, dorind să ofere o notă de distincție printre doamnele ajunse la vârsta a treia.

Hiturile anilor ’70 – ’80, dar şi muzica populară, i-au ridicat repede de la mese pe pensionari, care au început să danseze, uitând de pensile mici sau de prețurile mari la medicamente, ori de bolile de care se plâng de câte ori au ocazia.

Pentru unele dintre doamne, berea şi-a făcut efectul destul de repede, astfel că dansurile lor s-au transformat în scenete hazlii, cu bătăi pe picioare, ca și în dansurile bărbăteşti.

Vârstinicii au făcut doar pauze scurte, în care s-au așezat la mese pentru a servi porțiile de mâncare oferite cu ocazia acestui eveniment de  Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad.

Astfel, participanții la petrecerea de la Complexul Expo au primit sărăţelele, friptură de porc cu piure de cartofi şi salată de varză, ştrudel cu mere şi brânză, băuturi răcoritoate și sucuri naturale, dar și bere.

Prezența la microfon a solistului Lucian Zadic a readus pensionarii în rigul de dans, aceștia prinzându-se în hore, dar formândși duete de genul femeie-bărbat, femeie-femeie, bărbat-bărbat.

Evident, la această petrecere și-au făcut apariția și politicienii Puterii. După și-au rostit discursurile și și-au primit aplauzele, aceștia au fost repede uitați de pensionari, care și-au continuat petrecerea până seara târziu.

(text&foto&video: actualitati-arad.ro)

AICI FOTO DE LA PETRECEREA VARSTNICILOR

 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.