Ziarul electronic al arădenilor

Un jucător din NFL a repetat o frază de 29 de ori într-o conferinţă de presă

Marshawn-LynchMarshawn Lynch, jucător al echipei Seattle Seahawks, a repetat o frază de 29 de ori,  într-o conferinţă de presă susţinută înaintea ediţiei din acest an a Super Bowl, finala Ligii naţionale de fotbal american (NFL), informează AFP.

“Sunt aici doar pentru a nu fi amendat”, aşa a răspuns Lynch la fiecare întrebare care i-a fost adresată la conferinţa de presă la care jucătorii sunt obligaţi să participe înainte de finala Super Bowl.

Purtând ochelari de soare şi zâmbind, Lynch, în vârstă de 28 de ani, s-a prezentat în faţa a 200 de jurnalişti, fără a ascunde faptul că nu-i face deloc plăcere să participe la conferinţa de presă.

“Când începe conferinţa de presă? Ah, a început deja? Vreau să spun că sunt aici doar pentru a nu fi amendat”, a început el. Iar apoi a repetat ultima frază ca răspuns la fiecare întrebare, iar după cele cinci minute de prezenţă impuse de NFL a spus: “OK, s-a terminat”.

Potrivit regulamentului NFL, Lynch ar fi fost amendat cu 500.0000 de dolari dacă nu participa la această conferinţă.

El a fost deja amendat cu 50.000 de dolari în cursul sezonului pentru că nu a răspuns la întrebările jurnaliştilor după un meci.

Înainte de Super Bowl 2013, câştigat anul trecut de Seattle, Lynch a susţinut o conferinţă de presă cu răspunsuri laconice.

Lynch este un jucător controversat în NFL: el a fost amendat şi cu 11.500 de dolari pentru un gest obscen la finala conferinţei câştigată de Seattle în faţa echipei Green Bay (28-22, după prelungiri).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.